Udenfor Aarhus

Djurs Sommerland
Mindre end 50 km fra Aarhus Camping ligger Djurs sommerland - en forlystelsespark for hele familien. Når entreen er betalt, er der frit valg og fuld drøn på fra morgen til aften i over 60 forlystelser.
 
www.djurssommerland.dk     
djurs sommerland forlystelse vilde hoensejagt
Randers Regnskov
Randers Regnskov er en tropisk zoologisk have, hvor det levende økosystem er under konstant forandring, og der sker altid noget nyt – et helt unikt sted for børn og voksne i alle aldre.

www.regnskoven.dk
randers_regnskov
Gammel Estrup
På Gl. Estrup - Herregårdsmuseet ved Auning kan I se udstillinger om herregårdskulturen baseret på slottets oprindelige inventar. Her kan du også besøge Dansk Landbrugsmuseum i herregårdens avlsbygninger.

www.gammelestrup.dk
gammel_estrup
Fregatten Jylland
Med en fantastisk udsigt til Ebeltoft vig og Mols bjerge kan I opleve et helstøbt maritimt miljø på Fregatøen, hvor verdens længste træskib, Fregatten Jylland, ligger omgivet af museumshal og Café, et træskibsværft og Fyrskib XXI.

www.fregatten-jylland.dk
fregatten_jylland
Ree Park
Ree Park - Ebeltoft Safari strækker sig over et 70 hektar stort, kuperet og naturskønt område med skov og søer ca. 10 kilometer fra Ebeltoft. Parken er opdelt i 5 kontinenter: Afrika, Asien, Europa, Nordamerika og Sydamerika – med særlig fokus på truede dyrearter.

www.reepark.dk
ree_park
Skandinavisk dyrepark Djursland
Skandinavisk Dyrepark er Danmarks mest naturlige dyreoplevelse. Her kan hele familien opleve overvældende parker til isbjørne, brunbjørne, ulve og en helt masse andre nordiske dyr, fordelt på godt 450.000 m².

www.skandinaviskdyrepark.dk
skandinavisk_dyrepark
Munkholm zoo Djursland
Munkholm Zoo byder på en hel dags oplevelser for hele familien. Med mere end 90 forskellige dyrearter fordelt på over 400 dyr, er I garanteret en spændende og oplevelsesrig dag.

www.munkholmzoo.dk
munkholm_zoo
Rosenholm slot
Rosenholm Slot er ikke indrettet som et museum, men er derimod et adelshjem, der fremstår nøjagtigt, som da det indtil for en generation siden var beboet. Her er eksempler på hvordan Danmarks førende adelsfamilie har levet gennem næsten 450 år.
www.rosenholmslot.dk
rosenholm_slot
Nationalpark Mols Bjerge
Naturparken i og omkring Mols Bjerge er en af Danmarks nationalparker. Parken blev skabt i den sidste istid, hvor de dramatiske og smukke bakker former et af Danmarks mest iøjnefaldende landskaber.

www.visitmolsbjerge.dk
mols_bjerge
Clausholm Slot
I det smukke jyske landskab lidt syd for Randers og kun en halv times kørsel fra Århus finder du Clausholm Slot & Park – et af de smukkeste og mest helstøbte barokanlæg i Danmark. Slotsparken er åben for besøgende hele sommeren, og slottet i juli måned og den første uge i august.

www.clausholm.dk
clausholmslot
Graceland Randers
Graceland Randers er et nyt eventhus, som er inspireret af Elvis Presleys hjem, Graceland i Memphis. Graceland Randers er Elvis Nostalgi, Elvis Museum og Elvis Shop. Men Graceland Randers er også en Amerikansk Diner, Mini-bio, og souvenirshop.

www.gracelandranders.dk
graceland_randers
Modelbane Europa
Banen er beliggende i Hadsten Centret og byder med sine mere end 1000 meter spor på en spændende oplevelse med bjerglandskaber, tunneller og broer – ligesom en tur i Sydtyskland med togmodeller fra århundredskiftet og op til vor tid.

www.modelbaneeuropa.hadsten.dk
modebane_hadsten

 

Labyrinternes land
Ta' på udflugt til Labyrinthia, Labyrinternes Land ved Silkeborg. Oplev labyrinternes verden, og få masser af sund motion til både hoved og ben. Nyd synet og duften af de hundredvis af smukke roser i vores nye vandlabyrint og brug "de små grå" i kryptoteket.

www.labyrinthia.dk
labyrinternesland

Aarhus Camping Randersvej 400, Lisbjerg 8200 Århus N Tlf. 86 23 11 33 info@aarhuscamping.dk Cookies og persondata