Labyrinternes land
Ta' på udflugt til Labyrinthia, Labyrinternes Land ved Silkeborg. Oplev labyrinternes verden, og få masser af sund motion til både hoved og ben. Nyd synet og duften af de hundredvis af smukke roser i vores nye vandlabyrint og brug "de små grå" i kryptoteket.

www.labyrinthia.dk
labyrinternesland
Modelbane Europa
Banen er beliggende i Hadsten Centret og byder med sine mere end 1000 meter spor på en spændende oplevelse med bjerglandskaber, tunneller og broer – ligesom en tur i Sydtyskland med togmodeller fra århundredskiftet og op til vor tid.

www.modelbaneeuropa.hadsten.dk
modebane_hadsten
Clausholm Slot
I det smukke jyske landskab lidt syd for Randers og kun en halv times kørsel fra Århus finder du Clausholm Slot & Park – et af de smukkeste og mest helstøbte barokanlæg i Danmark. Slotsparken er åben for besøgende hele sommeren, og slottet i juli måned og den første uge i august.

www.clausholmslot.dk
clausholmslot
Graceland Randers
Graceland Randers er et nyt eventhus, som er inspireret af Elvis Presleys hjem, Graceland i Memphis. Graceland Randers er Elvis Nostalgi, Elvis Museum og Elvis Shop. Men Graceland Randers er også en Amerikansk Diner, Mini-bio, og souvenirshop.

www.gracelandranders.dk
graceland_randers
Nationalpark Mols Bjerge
Naturparken i og omkring Mols Bjerge er en af Danmarks nationalparker. Parken blev skabt i den sidste istid, hvor de dramatiske og smukke bakker former et af Danmarks mest iøjnefaldende landskaber.

www.visitmolsbjerge.dk
mols_bjerge

Aarhus Camping Randersvej 400, Lisbjerg 8200 Århus N Tlf. 86 23 11 33 info@aarhuscamping.dk Cookies og persondata