Forlystelser i Aarhus og omegn

Djurs Sommerland
Mindre end 50 km fra Aarhus Camping ligger Djurs sommerland - en forlystelsespark for hele familien. Når entreen er betalt, er der frit valg og fuld drøn på fra morgen til aften i over 60 forlystelser.
www.djurssommerland.dk

djurs sommerland forlystelse vilde hoensejagt
Tivoli Friheden
Tivoli Friheden er stedet for unge, gamle, voksne og børn. Her er plads til alle – til at lege, spise, underholde, slappe af og til at nyde en dag i "friheden", hvor du finder 40 forlystelser og aktiviteter midt i bøgeskoven i Århus. I hele sæsonen kan du opleve sceneunderholdning for både store og små.

www.friheden.dk
friheden
Jysk væddeløbsbane
Er du til heste og er du en spillefugl, så er Jysk væddeløbsbane et sted for dig. Banen er placeret i smukke omgivelser i den sydlige del af Aarhus nær ved Marselisborg Slot og Tivoli Friheden.

www.jvb-aarhus.dk
jydsk_vaddelob
Legelandet.dk
Tag i Legelandet.dk og få en fantastisk oplevelse i den 5000 m² store indendørs forlystelsespark. Her er der aktiviteter for hele familien, alt fra indendørs golf og rutsjebaner til spillemaskiner og rodeotyr.

www.legelandet.dk
legeland
Racehall
Besøg Europas største indendørs gocartbane for både store og små. Banen er 1000 meter lang og op til 13 meter bred. 100 meter langside samt 12 udfordrende sving. 25 gokarts på én gang - og 2000 tilskuerpladser.

www.racehall.com
racehall
Århus Bowlinghal
Hvis vejret driller og du har lyst til at vælte kegler, så er Århus Bowlinghal stedet, hvor du kan udleve dine drømme om at blive bowlingmester.

www.aarhusbowlinghal.dk
aarhus_bowling

Aarhus Camping Randersvej 400, Lisbjerg 8200 Århus N Tlf. 86 23 11 33 info@aarhuscamping.dk Cookies og persondata